Téma: Přicestování muže, který si říká papež František, na Slovensko :

Uvedenou rétoriku Zuzanky Čaputové vnímám, coby zdvořilostní vůči osobě, která si říká papež František organizace církve Římskokatolické. Uvedená zdvořilost jí jde ze srdce, v úctě i k naučeným rituálům.

Avšak, osoba tohtoto ,,Františka", má na svědomí, v řadě již za sebou jiných ,,papežů", provozování segregace žen z profese kněžské, ve značné míře, základní odnože organizace, tedy má na svědomí páchání takto celosvětově takto FAŠISMUS vůči ženské populaci.

https://www.prezident.sk/article/navsteva-papeza-frantiska-bude-posolstvom-nadeje-v-zlozitych-casoch 

 Nikdo si nebude beztrestně v čase rukou STVOŘITELE provozovat na Zemi planetě, v KOSMU, jakýkoli druh FAŠISMU. NESTRPÍ ON~NESTRPÍM ( V Mojí jednotě s Ním ) ANI TOLERANCI TOHOŤ kýmkoli tak, bezděčnou.

Umím pochopit strach Lidí z fašismu, případně z fašistů, 
ale nestrpí~nestrpím, jeho svévolnou, 
či dokonce zlomyslnou, 
souhlasnou toleranci.
 FAŠISMUS NA ZEMI PLANETĚ BUDE, JE, STVOŘITELEM VEŠKERENSTVA 
( V Mojí jednotě vždy s Ním )
OBRACEN, OBRÁCEN, V PRACH. DO POSLEDNÍHO ZRNKA PRACHU TOHOŤ.
FAŠISMUS BUDE VYMAZÁN Z MAPY KOSMU.
 
~~
Uvádím na jiných místech Mého Písma, PRAVIDLA Mého Nového Stolce služby křesťanské..
Připomínám, že Mám VŽDY PRÁVO VETA, kdykoli mohu i tiše beze slov odebrat komukoli službu Boží. Nepotřebuji se o tom s nikým radit, bavit..když se Lidé někteří chovají, jak se chovají.
To, že o tom teď takto zde píši, je spíše vyjímka, nežli pravidlo.
Mám právo VETA vůči všemu, a všem.
To proto, že Mi záleží na optimální co nejvíce možné 
udržitelnosti ŽIVOTA HOMO SAPIENS NA PLANETĚ ZEMI.. "ŽIVOTA" . 
 
NIKDO SI NEBUDE (BEZTRESTNĚ RUKOU STVOŘITELE) PROVOZOVAT JAKÝKOLI DRUH FAŠISMU NA ZEMI PLANETĚ V KOSMU.
 
Organizaci, která si říká Církev Římskokatolická, uznám ve službách svých, plnohodnotně, teprve, až uvidím minimálně 50% ganderovou vyváženost profesní farářské, kněžské, biskupské, včetně papežské.. 
Doposud v této odnoži organizace, říkající si Církev katolická, s takto segregovaně ženami v ní, celosvětově rozšířené, mnohdy vídám oběti, ZOUFALCE, v rouchách mužských kněžských z důvodů FAŠISMU, o kterém zde píši, 
provozovaném směrem z Vatikánu, nejen mužem, který si říká papež František..
 
Segregace ŽEN v této organizaci do jiných sfér, nařízený i život celibátní, má mnohdy za následek duševní onemocnění mužů kněžích, znásilňující děti, i ženy řádové sestry..deviačně. Takováto onemocnění, duševní, jsou neštěstím těmto mužům, i celé společnosti, žel i nejednou nevratně. O čem takový člověk může důvěryhodně kázat ?
Tito muži bývají i vnitřně duševně vyprahlí, prázdní..nemajíc co předávat druhým..přesto i káží..
 
Muž, říkající si papež František, sice nejednou i rádoby hezky hovoří..jenže základním tónem organizace Církev Římskokatolická, na kterém vysílají, na kterém žijí, je (s ohledem na segreaci žen o které píši ) FAŠISMUS. To už si pak, kdokoli, můžete z této organizace, říkat, pět, co chcete, Bohu, tomu je to tak fuk, ON chce vidět základní tón jiný, nežli je FAŠISMUS. Ať jde o kohokoli.
 
Pokud ovšem muž, který si říká papež František, přijede.. prý.. na Slovensko, tedy do sjednocené krajiny i s tou Mou Českou, s úmysly v brzké budoucnosti napravit zde uvedený ganderově, stav, tedy svolit, aby ženy měly stejná profesně práva s muži, rovnocenně, i kvantitativně, v organizaci Církve Římskokatolické, po těch mnoha Letech, je, bude, i Mnou, jako 
Zuzanou Čaputovou, vítán, a má Moje..
(k tomuto procesu nutných změn uvniř i Vatikánu, i Legisativy k tomu, nikterak jistě však složité) k tomu..požehnání. 
 
Doporučuji: Nepokoušejte se, kdož..toto, tedy přesněji:
**MOJE PÍSMO**
 jakkoli ( to pozitivní v něm ) oblafnout.
Ono se to totiž oblafnout nenechá. 

 
** JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**)
 
 ~~~


  

Populární příspěvky z tohoto blogu

POSTVIŤME SI NA " TÓ ".. :